Vuosikatsaus 2023


Niin se vaan vuosi taas vierähti ja uusi on jo startattu hyvään vauhtiin. 

Ajattelimme, että on kiva muistella, mitä kaikkea kerhon vuosi 2023 pitikään sisällään. 

Vuosi 2023 oli K-SVK:n välivuosi maastokokeiden ja näyttelyiden järjestämisessä. 

Painopiste kuluneella vuodella oli uusien jäsenten saaminen, kerholaisille toiminnan järjestäminen ja talkootoiminnan virkistäminen. Näissä onnistuimmekin varsin mukavasti 😊. 


Kerho järjesti näyttelykursseja ja omatoimitreenejä Kouvolassa Koiraklubin hallilla.  

Puikkonokkien pääsiäisvaellus Langinkosken kauniissa miljöössä poiki monta muutakin mukavaa kimppalenkkiä. Kahvila Dagmarissa oli hyvä lenkin jälkeen vaihtaa kuulumisia ja nauttia virvokkeita. 


Wappukarkelot pidettiin Haminassa Simonkadun kentällä. Harjoiteltiin näyttelykäyttäytymistä kerhon puheenjohtaja Sarri Alanteen johdolla ja pennut pääsivät käsivieheellä pupunmakuun. Toiminnan ohessa sokeroitiin suut jo K-SVK:n perinteeksikin muodostuneilla Mukavien Muistojen Munkeilla. 


Toukokuussa kerhomme sai ”lottovoiton”, kun uudeksi harjoittelupaikaksi vahvistui entinen golfkenttä (Bogey Golf) Kouvolan Teholassa. Talkoilla laitettiin paikkaa kuntoon ja päästiinpä vetämään muutamat kunnon harkatkin. Uusia potentiaalisia vetokoneenkäyttäjiä saatiin houkuteltua kokeilemaan miltä tuntuu antaa vinteille vauhtia ja hyvinhän se sujui. Voi mitä mahdollisuuksia paikka tarjoakaan radantekijälle! On kumparetta ja tasaista. Kyllä kelpaa tehdä mutkaa ja suoraa.  


Kerhon vieheenvetokone vietti 10-vuotissynttäreitään eikä eläkepäiviä ole näköpiirissä vielä pitkään aikaan. Kulmalan Vikin käsistä kun ei lähde maailmalle muuta kuin priimaa tavaraa. Kiitos Viki! 


Suomen Vinttikoiraliitto myönsi hopeiset kunniamerkit kerhomme pitkäaikaisille aktiiveille Heli ja Teppo Vartiaiselle. Heidän työmääräänsä kerhon hyväksi on mittaamaton. Sydämellinen kiitos kuluneista vuosista! Olkoon monta ilon ja menestyksen täyteistä vuotta edessäpäin! 


Ja eihän se ole vuosi eikä mikään ilman pikkujouluja. Juteltiin vinttikoiraa, tultiin tutuiksi, syötiin, saunottiin ja puhuttiin Pukille.


Lopuksi pieni kurkistus alkaneeseen vuoteen 2024! 

Muistattehan kerhon vuosikokouksen 4.2.! Toivotaan jäsenistön runsasta osallistumista! Tarjoilujen osalta ilmoittaudu 28.1. mennessä Heli Vartiaiselle. 

WinWinWintercup- maastokokeet 10.2., 24.2. ja 9.3. Merkkaa kalenteriin ja ilmoittaudu iloiseen talkooporukkaan. Tehtäviin opastetaan kyllä. 


K-SVK:n hallituksen psta, 

Kati